AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve ikram etmek

Kahve falında kahve ikram etmek

Kahve falında kahve ikram etmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yanlış anlaşılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve ikram etmek gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında çay kahve ikram etmek namının yürüyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında kahve ikram edilmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında köpüklü kahve ikram etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve ikram etmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kahve ikram etmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına delalettir.

Kahve falında başbakana kahve ikram etmek malının üstüne mal ekleyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir