Kahve falında kağıtta yazı görmek

Kahve falında kağıtta yazı görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kariyer sahibi olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kağıtta yazı gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Kahve falında kağıda yazı görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yazılı kağıt görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birine yazılı kağıt vermek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve yazı görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında besmele yazılı kağıt görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top