AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt taşımak

Kahve falında kağıt taşımak

Kahve falında kağıt taşımak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt taşımak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Kahve falında kağıt para taşımak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt taşımak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü adam taşımak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para topladığını görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, parasının ve malının da artacağına işaret eder.

Kahve falında sigara kağıdı görmek kara kara düşüneceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınından kağıt para almak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tarihi kağıt para görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında iskambil kağıdı görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir