AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına hediye aldığını görmek

Kahve falında arkadaşına hediye aldığını görmek

Kahve falında arkadaşına hediye aldığını görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına hediye aldığını gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında arkadaşının hediye aldığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına hediye aldığını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap hediye aldığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına inanılır.

Kahve falında eşinin hediye aldığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında saat hediye aldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon hediye aldığını görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Kahve falında birine hediye aldığını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir