AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın arabasına binmek

Kahve falında arkadaşın arabasına binmek

Kahve falında arkadaşın arabasına binmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın arabasına binmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla arabaya binmek sorunların günden güne azalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının arabasına binmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın arabasına binmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla arabaya binmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı giden arabaya binmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, alışveriş yapacağına inanılır.

Kahve falında son model arabaya binmek bazı konularda önayak olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanla arabaya binmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle arabaya binmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir