AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinden ayrılmak

Kahve falında işyerinden ayrılmak

Kahve falında işyerinden ayrılmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kararlar alacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında ayrıldığı işyerini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işinden ayrılmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinden ayrıldığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinden ayrılmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insandan ayrılmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden ayrıldığını görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir