AnaSayfa / Genel / Kahve falında istendiğini duymak

Kahve falında istendiğini duymak

Kahve falında istendiğini duymak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında istendiğini duymak gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini duymak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül ismini duymak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cihan ismini duymak mutsuz ve huzursuz olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin ismini duymak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında türbe ismi duymak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında melih ismini duymak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında nur ismini duymak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında erkek ismi duymak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir