AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül ismini duymak

Kahve falında gül ismini duymak

Kahve falında gül ismini duymak bedeninin şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Kahve falında gül ismini duymak gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında gül ismini duymak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül ismi görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine yorulur.

Kahve falında rabia ismi duymak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebrail ismini duymak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yunus ismi duymak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bülent ismini duymak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında barış ismini duymak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehir ismi duymak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir