AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul denizini görmek

Kahve falında istanbul denizini görmek

Kahve falında istanbul denizini görmek rahat bir hayata sahip olmaya, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istanbul denizini gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında istanbul denizini görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ismini duymak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, bir işe soyunacağına yorulur.

Kahve falında deniz ismi duymak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ismini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin ismini görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, darp edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sibel ismi görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpekden isirilmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ismiyle çağrılmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir