AnaSayfa / Genel / Kahve falında israf yapmak

Kahve falında israf yapmak

Kahve falında israf yapmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında israf yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında israf yapmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında israfil meleği görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında israfil görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında israfili görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında israfilli görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında israfil aleyhisselamı görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında israfil melek görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya inanılır.

Kahve falında israf etmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir