AnaSayfa / Genel / Kahve falında ismi azam görmek

Kahve falında ismi azam görmek

Kahve falında ismi azam görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, nahoş sözler işiteceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, özlem gidereceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında ismi azam gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında ismi azam okumak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında ismi azam duası okumak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ismi azamı görmek anne baba ile ters düşüleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ismi azam duası görmek imkânların günden güne azalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ismi azam görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ismi azam duasını okumak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında imamı azamın kabrini görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imamı azamı görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir