AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim yazılı bileklik görmek

Kahve falında isim yazılı bileklik görmek

Kahve falında isim yazılı bileklik görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında isim yazılı bileklik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Kahve falında isim yazılı bileklik görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında isim yazılı kağıt görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında isim yazısı görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında isim yazılı kolye görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında isim yazılı alyans görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında içinde isim yazılı yüzük görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında isim yazılı altın görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında yazılmış isim görmek kalp kıracağına, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir