AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip atlamak

Kahve falında ip atlamak

Kahve falında ip atlamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, dertlerin son bulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip atlamak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında iple atlamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında ip atladığını görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ip atladığını görmek başarılarının takdir edileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında denizde ip atlamak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Kahve falında ip atlamak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ip atladığını görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipten atlamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek onlarla ayrı düşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir