AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan sesini duymak

Kahve falında insan sesini duymak

Kahve falında insan sesini duymak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, haklılığının anlaşılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında insan sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında insan ses duymak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın sesini duymak borçlarının azalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, gün sayacağına işarettir.

Kahve falında ölen insanın sesini duymak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir