Kahve falında insan öldüğünü görmek

Kahve falında insan öldüğünü görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan öldüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında ölmüş insanın öldüğünü görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanı öldürmek güzel günler için yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta insanın öldüğünü görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında insan öldüğünü görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında ölen insanı tekrar öldüğünü görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta insan öldürmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok insan öldürmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birden çok insan öldürmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hayırlı haberlere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir