AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaattan düştüğünü görmek

Kahve falında inşaattan düştüğünü görmek

Kahve falında inşaattan düştüğünü görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında inşaattan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında inşaattan düştüğünü görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaattan düşen birini görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet eder.

Kahve falında birinin inşaattan düştüğünü görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında inşaat ev yaptırmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Kahve falında ev inşaat etmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaatın içinde olmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek inşaatlar görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir