AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatta kalmak

Kahve falında inşaatta kalmak

Kahve falında inşaatta kalmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, can derdine düşeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, devlete hizmet etmeye, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında inşaatta kalmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında inşaat altında kalmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında inşaatta kalmak işlerin rayından çıkacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat işleri görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaatta çalıştığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat halinde site görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Kahve falında inşaat işi yapmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Kahve falında inşaata çıkmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini inşaat görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir