AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat mühendisi olmak

Kahve falında inşaat mühendisi olmak

Kahve falında inşaat mühendisi olmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, rahatın ve konforun geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat mühendisi olmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında inşaat mühendisi olmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat mühendisi görmek kötü haberler alınacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ziraat mühendisi görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gıda mühendisi görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında inşaat sahası görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında yeni inşaat ev görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok inşaat görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında yüksek inşaata çıkmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir