AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat işi görmek

Kahve falında inşaat işi görmek

Kahve falında inşaat işi görmek kişinin gönlünü alacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük başarılara kazanılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaat işi gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Kahve falında inşaat işi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat işi yapmak makamının tehlikeye gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında inşaat halinde işyeri görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında inşaat işleri görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında işyerini inşaat halinde görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında işyerinde inşaat görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin inşaatını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat yaptığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, batıl amele rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir