AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat evde oturmak

Kahve falında inşaat evde oturmak

Kahve falında inşaat evde oturmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaat evde oturmak gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Kahve falında inşaat evde oturmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım inşaat ev görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat ev yaptırmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi inşaat halinde görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında evde inşaat yapıldığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yeni inşaat halinde ev görmek daha büyük adımlar atılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında inşaat eve taşınmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaatı bitmemiş ev görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ağzının tadının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir