AnaSayfa / Genel / Kahve falında ingilizce kelimeler görmek

Kahve falında ingilizce kelimeler görmek

Kahve falında ingilizce kelimeler görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, onu darda bırakmayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında ingilizce kelimeler gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ingilizce kelime görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında ingilizce kelimeler görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arapça kelimeler duymak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kelime duymak ihanet dolu bir işe girileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kelimei tevhid görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında arapça kelime duymak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında büyü kelimesi duymak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek onlara çok bağlı olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir