AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineklerden kaçmak

Kahve falında ineklerden kaçmak

Kahve falında ineklerden kaçmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ineklerden kaçmak gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında inekten korkup kaçmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineklerden kaçmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah inekten kaçmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Kahve falında inek kaçmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara inekten kaçmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında inekten kaçmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ineği kurtarmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ineğe su içmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir