AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında inek tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında inek tarafından kovalandığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında inek tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Kahve falında inekler tarafından kovalanmak yani babasına benzeyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında inek tarafından kovalanmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Kahve falında inek tarafından kovalandığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin kovalamasını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin kovalaması görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek kovalaması görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kovalayan inek görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak umutlarının söneceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir