AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek doğumunu görmek

Kahve falında inek doğumunu görmek

Kahve falında inek doğumunu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek doğumunu gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında bir ineğin doğum yaptığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmış inek görmek düşünceli ve dalgın olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ineği doğum yaparken görmek zafer elde edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında ineği doğum yaptırmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında inek doğumunu görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ineğin doğumunu görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında doğum yapan inek görmek hastalıkların biteceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek doğumu görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir