AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamlık etmek

Kahve falında imamlık etmek

Kahve falında imamlık etmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında imamlık etmek gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında caminin imamını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam rabbaniuyi görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine yorulur.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam nikahı kıydığını görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında imamı azamın kabrini görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Kahve falında imamın elini öpmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yolculuğa rivayet eder.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, şansın kapanacağına işarettir.

Kahve falında imam arkasında namaz kılmak özellikle para konusunda şansının açılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir