AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilan görmek

Kahve falında ilan görmek

Kahve falında ilan görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilan gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ilanı aşk görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ilan tahtası görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilanı aşk etmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşk ilan etmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında satılık ilanı vermek maddi olarak zarar edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşk ilanı görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin ilanı aşk ettiğini görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ilan etmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir