AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikna etmek

Kahve falında ikna etmek

Kahve falında ikna etmek faturaların biriktikçe birikeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikna etmek gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında ikna etmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ikna etmek maddi konuda zayıflayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ikna etmeye çalışmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini ikna etmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikna etmeye çalışmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birini ikna edememek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir