AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci evlilik görmek

Kahve falında ikinci evlilik görmek

Kahve falında ikinci evlilik görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ikinci evlilik gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında erkekten evlilik teklifi almak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba evliliği görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğü bulmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evlilik teklifi aldığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Kahve falında evlilik ve gelinlik görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik düğün görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evlilik görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir