AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane örümcek görmek

Kahve falında iki tane örümcek görmek

Kahve falında iki tane örümcek görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane örümcek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında üç tane örümcek görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane örümcek görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane örümcek görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gülmeye hasret kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah örümcek öldürmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek ve örümcek görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işaret eder.

Kahve falında örümcekten isirilmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaçan örümcek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir