AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çift yüzük görmek

Kahve falında iki çift yüzük görmek

Kahve falında iki çift yüzük görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında iki çift yüzük gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında çift taşlı yüzük görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında iki çift yüzük görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işini en iyi şekilde yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift yüzük görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift altın yüzük görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına inanılır.

Kahve falında çift yüzük takmak istediği yola çıkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift yüzük görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında boşanmış çiftin barıştığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen kaplumbağa görmek iyi halini yitireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir