AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapla konuşmak

Kahve falında arapla konuşmak

Kahve falında arapla konuşmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arapla konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında arapla konuşmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arapça konuşmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında arapça alfabe görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elde arapça yazı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında arap kişi görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında arap ülkesinde olmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça kuran yazısı görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalettir.

Kahve falında arapça be harfi görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir