AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça sure görmek

Kahve falında arapça sure görmek

Kahve falında arapça sure görmek hedeflerine kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında arapça sure gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Kahve falında arapça sure okumak neşe içinde olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında arapça sure görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arapça kelimeler görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça elif görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde arapça yazı görmek fesat kimselerin çıkacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça dua yazmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında ay üzerinde arapça yazı görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arap kızı görmek işlerinin duracağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir