AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi pişmemiş ekmek görmek

Kahve falında içi pişmemiş ekmek görmek

Kahve falında içi pişmemiş ekmek görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yüksek makamlara geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi pişmemiş ekmek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında içi pişmemiş ekmek görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pişmiş ekmek görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taze pişmiş ekmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ekmek görmek verimli işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et yemek kimseden korkmayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişen ekmek görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş yufka ekmek görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş ekmek yeniden bir araya geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir