AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç pilav yapmak

Kahve falında iç pilav yapmak

Kahve falında iç pilav yapmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, saadete ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iç pilav yapmak gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında iç pilav yapmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içli pilav görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç pilav yemek görmediği yerlere gideceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında iç pilav görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sebzeli pilav yapmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında etli pilav yapmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, dertlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli pilav yapmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domatesli pilav yapmak güzel bir haber almaya, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir