AnaSayfa / Genel / Kahve falında adak kesmek

Kahve falında adak kesmek

Kahve falında adak kesmek attığı adımların boşa çıkacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adak kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında adak kesmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında adaklık koyun kesmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında adak kurbanı kesmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında türbede adak kesmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında adak koyun kesmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulur.

Kahve falında adaklık koyun görmek durulacağına, başına türlü belalar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adak adamak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında adak görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir