AnaSayfa / Genel / Kahve falında hörgüç görmek

Kahve falında hörgüç görmek

Kahve falında hörgüç görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında hörgüç gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Kahve falında hörgüç görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Kahve falında hörgüçlü deve görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki hörgüçlü deve görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek hörgüçlü deve görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet eder.

Kahve falında çift hörgüçlü deve görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Kahve falında deve hörgücü görmek makama ve rızka sahip olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir