AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı olmak

Kahve falında hızlı olmak

Kahve falında hızlı olmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı olmak gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Kahve falında hızlı tren binmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Kahve falında hızlı kaplumbağa görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında çok hızlı gitmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı kitap okumak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinin hızlı attığını görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok hızlı yürümek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hızlı kamyon kullanmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında hızlı yüzmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir