AnaSayfa / Genel / Kahve falında arafatta bulunmak

Kahve falında arafatta bulunmak

Kahve falında arafatta bulunmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse can bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında arafatta bulunmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında arafatta bulunmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işlere nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arafat görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arafatuta namaz kılmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arafa düşmek böylece hayata yeniden sarılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arafta kalmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arafata çıkmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini arafta görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında arafta olmak kötü günlerinin biteceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir