AnaSayfa / Genel / Kahve falında araf suresi okumak

Kahve falında araf suresi okumak

Kahve falında araf suresi okumak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araf suresi okumak gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında araf suresi okumak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında arafatuta dua etmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında arafta kalmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arafatuta namaz kılmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalettir.

Kahve falında kendini arafta görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına inanılır.

Kahve falında arafat görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arafata çıkmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arafa düşmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir