AnaSayfa / Genel / Kahve falında hidayete ermek

Kahve falında hidayete ermek

Kahve falında hidayete ermek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, işlerdeki karın artacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, işlerin bozulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hidayete ermek gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında birinin hidayete erdiğini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında hidayete ermek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hidayet görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erbakanı görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında muradına ermek ona kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında murada ermek adının fesada karışacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Kahve falında erbane görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında recep tayyip erdoğanı görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir