AnaSayfa / Genel / Kahve falında araç görmek

Kahve falında araç görmek

Kahve falında araç görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, huzura kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında araç gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında araç plakası görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, mali krize gireceğine yorulur.

Kahve falında askeri araç kullanmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında rahim içi araç görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında araç yıkamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında araçla denize düşmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında uzun araç görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında araç konvoyu görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araca çarpmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, geniş bir rızka kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir