AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerde karınca görmek

Kahve falında her yerde karınca görmek

Kahve falında her yerde karınca görmek geçim derdinin kalmayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerde karınca gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında her yerde karınca görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında her yerde köpek görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerde fare görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında her yerde çiçek görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerde su görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerde yemek görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde para bulmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında her yerde örümcek görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir