AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikoptere görmek

Kahve falında helikoptere görmek

Kahve falında helikoptere görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında helikoptere gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında helikopter almak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helikopterle uçtuğunu görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında helikopteri kullanmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında helikopterden inmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında helikopter düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında helikopterle gezdiğini görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında siyah helikopter görmek hayır vereceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir