AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikoptere binmek ve inmek

Kahve falında helikoptere binmek ve inmek

Kahve falında helikoptere binmek ve inmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, güzel günler görüleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında helikoptere binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Kahve falında helikoptere binmek ve inmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında helikopterden inmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında helikopterle binmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla helikoptere binmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet eder.

Kahve falında helikoptere binmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında askeri helikoptere binmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Kahve falında helikopter binmek hayal kırıklığına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında trene binmek ve inmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir