AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopterde olmak

Kahve falında helikopterde olmak

Kahve falında helikopterde olmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kafasının karışacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterde olmak gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında helikopterden düştüğünü görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak helikopter uçurmak hanesine güneş doğacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında helikopterin yandığını görmek güzel bir hayat geçireceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan helikopter görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Kahve falında helikopteri kullanmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helikopter ve deniz görmek hasta ise iyileşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında helikopterlerin uçtuğunu görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz helikopter görmek işinin ehli durumuna geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir