AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye çanta almak

Kahve falında hediye çanta almak

Kahve falında hediye çanta almak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, zor durumda kalacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye çanta almak gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi çanta hediye almak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çanta hediye vermek kendine çeki düzen vereceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye çanta almak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya alamet eder.

Kahve falında yeni çanta hediye almak büyük bir borcun altına gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birine çanta hediye etmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye olarak çanta almak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet eder.

Kahve falında birinden çanta hediye almak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir