AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye çakmak almak

Kahve falında hediye çakmak almak

Kahve falında hediye çakmak almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Kahve falında hediye çakmak almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında hediye çakmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında çakmak hediye etmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çakmak hediye almak ahlakından vazgeçmeyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında çakmak hediye edildiğini görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulur.

Kahve falında hediye çakmak almak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek sorunlarını bitireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak huzurlu günlerin geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir