AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanları görmek

Kahve falında hayvanları görmek

Kahve falında hayvanları görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hayvanları gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında bir hayvanı öpmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı hayvan pişirmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan parçaları görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan spermi görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, gelişeceğine delalettir.

Kahve falında büyük hayvan görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında hayvanı görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Kahve falında dünyada olmayan bir hayvan görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir