AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanla kavga etmek

Kahve falında hayvanla kavga etmek

Kahve falında hayvanla kavga etmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, rahat bir hayatı olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hayvanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Kahve falında hayvanla kavga etmek kazançlı işler yapılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla kavga etmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan kavgası görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında hayvanların kavga ettiğini görmek yarınlara bakacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında telef olmuş hayvan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında vahşi hayvan eti yemek büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan et görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan ahır görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir