AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan başı görmek

Kahve falında hayvan başı görmek

Kahve falında hayvan başı görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan başı gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında küçük baş hayvan görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan başı kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, bahtın açık olmasına tabir olunur.

Kahve falında hayvan başı görmek kazancını artıracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başı olmayan hayvan görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında hayvan suretinde insan görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir hayvanın doğurduğunu görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan kanı görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen hayvanını görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir